Nachtbrakers: 16/10 met Shadow of the Tomb Raider, DOOM Eternal en Gears 5

Pittig dagje vandaag. We werden compleet overrompeld aan nieuws door Riot Games. Je weet wel, die gekkies die League of Legends hebben gecreëerd. Delano zijn dag kan vast niet meer stuk nu die een overdosis aan LoL hype heeft binnengekregen. Zo kwamen we ook nog eens te weten wanneer de Google Stadia beschikbaar is. Voor de elite tenminste, dus als jij er zoveel geld aan wilt spenderen, be my guest. Wat lekkere trailers van Pokémon en Zombie Army kwamen voorbij, nice! En tot slot mocht ik mij aansluiten bij de Rondvraag van deze week. Heerlijk lekker de fanboy uithangen want laten we eerlijk zijn, Master Chief is geweldig. Best wel een flink dagje dus! Mijn complimenten gaan dus ook naar iedereen die op de site hard zijn best heeft lopen doen. Geef ik mijzelf nu ook complimenten? Dat was niet de bedoeling, maar goed. We hebben nog meer klaarstaan voor vanavond! Fans van Lara Croft kunnen hun borst wel natmaken, hetzelfde geldt voor de DOOM fanaten. Ook bekijken we de nieuwste samenwerking tussen Terminator: Dark Fate en Gears 5. Let's get started.

Nachtbrakers Bram

  • Paniek bij Xbox Game Pass bezitters! Even leek het of DOOM, Halo Wars en Darksiders II de service gingen verlaten. Gelukkig bleek dit vals alarm.
  • Zaterdag 11 januari opent Storyworld, een Nederlands museum met als thema strips, animatie en games. Waar moet je heen om deze plek te bewonderen? Groningen!
  • Shadow of the Tomb Raider is één van de betere Lara Croft games beschikbaar op de markt. Heb je hem toch op een wonderbaarlijke manier gemist? Dan heb je geluk, want kijk eens wat er aankomt. Ik presenteer u, Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition.

Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition

  • Destiny schoenen, geweldig toch? Nee? Hoe dan ook, het Franse schoenenmerk Palladium heeft in ieder geval wat poepstampers uitgebracht voor de ultieme Destiny fans.
  • Red Dead Online heeft weer een nieuwe content update gekregen. Een nieuwe bounty om precies te zijn. Dit keer ga je achter de pyromaan Cecil C. Tucker aan. Good hunting.

De DOOM Eternal pre-order trailer lijkt van YouTube afgehaald te zijn, zodra deze weer beschikbaar is zie je hem terug bij Gameliner!

  • Wat misschien een beetje onder de radar is gevlogen, is dat Fortnite Chapter Two een nieuwe optie heeft toegevoegd voor het geluid. De game ondersteunt nu 3D koptelefoons.
  • The Outer Worlds is één van de grootste games van oktober. Het nieuwtje is naar buiten gekomen dat de game op de Xbox One X wel 4k support heeft, maar op de PlayStation 4 Pro niet. The fuck?
  • Gears 5 heeft natuurlijk al eerder wat iconische Terminator personages toegevoegd. Nu zijn het er nog meer. Zo zien we het graag.
  • The Witcher 3 is een aantal dagen geleden op de Nintendo Switch verschenen. De zeer gewaardeerde game is natuurlijk geliefd over de wereld. Dat stopte Amazon echter niet om er wat korting op te plakken.
  • Ik had de kans om alvast de nieuwe Halloween modus van Apex Legends te spelen en het is echt hartstikke leuk. Hier is de trailer om je in de juiste stemming te krijgen. Ook wordt de nieuwe legend Revenant geteased!

That's all folks. Heerlijke nieuwtjes toch? Tenminste, ik vond ze zelf erg interessant moet ik zeggen. We hebben toch maar geluk met de shooters die op dit moment beschikbaar zijn hoor. Gecombineerd met de Halloween events die nu langzaam op gang komen, echt heerlijke content maken ze tegenwoordig. Ga jij nog iets spelen deze week? Hopelijk geeft het je in ieder geval genoeg motivatie om de week door te komen. Ik heb mij deze week met heel wat games vermaakt in ieder geval. Maar nu begint het al weer een beetje laat te worden en morgen staat gewoon weer een werkdag voor de boeg. Ik wens je een goede nacht toe en hopelijk zien we je morgen weer terug, hier bij Gameliner.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?