Trailer: Zombie Army 4: Dead War releasedatum en diverse edities bekendgemaakt

Geplaatst:
Aangepast: 16 oktober 2019 19:29

De releasedatum voor Zombie Army 4: Dead War is bekendgemaakt. Daarnaast worden ook de diverse edities bekendgemaakt door uitgever Rebellion.

De trailer toont wat je verwacht, hectische combat en veel vleesvretende zombies. Je krijgt een kijkje in het Europa van 1946. Hitler is teruggekeerd uit hel en hij heeft zijn nazileger met zich meegenomen. Het is aan de speler om te overleven en de ondode fascisten terug het graf in te knallen. De trailer toont ons de alledaagse zombies, maar ook wat nieuwe en gevaarlijkere monsters. Naast de gameplay toont het nieuwe beeldmateriaal de verschillende edities van de game. Vooraf bestellen levert een personage voor de speler op genaamd Undead Airman. De Collector's Edition van Zombie Army 4: Dead War geeft de speler een aantal goodies, waar onder andere een Zombie Shark Figurine bij ingegrepen zit.

Zombie Army 4: Dead War verschijnt op 4 februari 2020 voor de Xbox One en PlayStation 4. Op de pc verschijnt de game exclusief voor de Epic Game Store.

Bron: YouTube
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Zombie Army 4: Dead War

Series

Zombie Army

Uitgever

Rebellion

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 februari 2020

Ontwikkelaar

Rebellion Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord