DOOM Eternal uitgesteld tot maart 2020

Geplaatst:
Aangepast: 8 oktober 2019 16:49

DOOM Eternal is uitgesteld tot maart 2020. Dit laat id Software weten middels het onderstaande bericht.

Gameontwikkelaar id Software geeft aan de beste DOOM games voor de fans te willen maken en daardoor hebben ze wat meer tijd nodig. Ze geven aan de potentiële teleurstelling van de fans te begrijpen. Op de releasedatum na laten ze ook wat andere nieuwtjes los over de release van DOOM Eternal. Zo hebben ze het over Invasion Mode, de pvp ervaring die ervoor zorgt dat spelers elkaars campaign kunnen binnenvallen als demon. Ze geven aan dat deze game modus kort na release beschikbaar is in een gratis update. Ze geven ook aan dat de Nintendo Switch versie na de andere platformen wordt uitgegeven, maar wanneer dat precies is weten we niet. Tot slot wordt DOOM 64 toegevoegd als pre-order bonus. De game deelt dezelfde releasedatum als DOOM Eternal.

DOOM Eternal verschijnt voor de pc, Xbox One en PlayStation 4 in maart 2020. De Nintendo Switch versie verschijnt op een latere datum.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DOOM Eternal

Series

DOOM

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 maart 2020

Ontwikkelaar

id Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord