Trailer: Gigantamax Pokémon onthuld in nieuwe trailer

Geplaatst: 16 oktober 2019 15:25
Aangepast: 16 oktober 2019 19:27

Er zijn nieuwe Gigantamax vormen voor oude Pokémon onthuld. Deze nieuwe vormen voor de klassieke pocketmonsters zijn te zien in een gloednieuwe trailer.

In de trailer zien we verschillende Pokémon van de eerste generatie. Pikachu krijgt een look waardoor hij lijkt op de wat dikkere, retro versie. Eevee, Butterfree en Charizard krijgen ook allemaal een nieuw design waardoor ze drastisch visueel veranderen. Deze Pokémon krijgen echter niet alleen cosmetische veranderingen. Ze krijgen allemaal een krachtige nieuwe move, met bijbehorende status-effecten. Pikachu en Eevee zijn te verkrijgen door Play Records in Pokémon Let's Go Eevee en Pikachu te utiliseren. Meowth krijgt ook nog een Gigantmax vorm, maar deze Pokémon wordt echter alleen cadeau gegeven aan de mensen die Pokémon Sword en/of Pokémon Shield voor 15 januari aanschaffen.

Pokémon Sword en Pokémon Shield komen uit op 15 november voor de Nintendo Switch.

Bron: YouTube
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Sword

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

15 november 2019

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord