Fortnite
  • ONTWIKKELAAR Epic Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 juli 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • GENRE Third Person Shooter, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Fortnite maakt een herstart met Fortnite Chapter 2

Goed nieuws, Fortnite is er weer! Jawel, het wachten is voorbij en het zwarte gat is verdwenen. Epic Games heet jullie van harte welkom bij Fortnite: Chapter 2.

Gisteren moet er menig traan hebben gevloeid. Opeens was Fortnite namelijk weg. Poef, verdwenen, gewoon in het niets. Gelukkig bleek al snel dat Fortnite ging starten met een nieuw hoofdstuk. Na tien seizoenen breekt dan eindelijk Chapter 2 aan. Dit nieuwe hoofdstuk start weer met seizoen één en bevat een geheel nieuwe wereld. Geen grote steden, maar weelderig groen. Check nu de trailer als opwarmertje!

Fortnite: Chapter 2 is nu te spelen op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON Epic Games

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?