League of Legends: 10-jarig jubileum content

Geplaatst:
Aangepast: 16 oktober 2019 19:14

Riot Games viert het 10-jarige bestaan van de populaire MOBA: League of Legends. Nieuwe content ter ere van het jubileum is aangekondigd.

Riot Games heeft verschillende nieuwe content aangekondigd voor het League of Legends jubileum. Allereerst is er een nieuwe held geïntroduceerd genaamd Senna. Zij was één van de vele zielen die vast zat in Thresh’s lantaarn. Om de nieuwe held te introduceren is een trailer uitgekomen waarin te zien is hoe Senna uit de lantaarn wordt bevrijd. Senna is een nieuwe support held en gaat live in november, maar is eerder te spelen in de testomgeving. Rond deze tijd komen ook de nieuwe effecten van de Elemental Drakes online. Deze neutrale vijanden zijn eerst te bevechten in de testomgeving en zullen de game op een nieuwe manier beïnvloeden. Deze verandering gaat ook live in november. Naast alle nieuwe content brengt League of Legends ook een oude vertrouwde terug: Ultra Rapid Fire. Deze chaotische, maar populaire gamemodus, keert tijdelijk terug. Tevens is de game in de toekomst te spelen in de Arabische taal en brengt Riot ook alle negen muziekalbums uit op de daarvoor bestemde streamingdiensten. Als laatste willen de makers van League of Legends iedereen bedanken met een cadeautje. Als je voor 16 oktober een account aanmaakt ontvang je een cadeau elke dag dat je inlogt tot aan de daadwerkelijke verjaardag.

Senna wordt gepubliceerd op de live servers op 10 november en de Elemental Drakes zijn beschikbaar vanaf 20 november. League of Legends officiële jubileumdatum is op 27 oktober.

Bron: League of Legends
Joy Blank Redacteur

Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord