Check hier alle X019 Londen-content
League of Legends
  • EERSTE RELEASEDATUM 29 oktober 2009
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Strategie
  • GAMELINER SCORE -

League of Legends: 10-jarig jubileum content

Riot Games viert het 10-jarige bestaan van de populaire MOBA: League of Legends. Nieuwe content ter ere van het jubileum is aangekondigd.

Riot Games heeft verschillende nieuwe content aangekondigd voor het League of Legends jubileum. Allereerst is er een nieuwe held geïntroduceerd genaamd Senna. Zij was één van de vele zielen die vast zat in Thresh’s lantaarn. Om de nieuwe held te introduceren is een trailer uitgekomen waarin te zien is hoe Senna uit de lantaarn wordt bevrijd. Senna is een nieuwe support held en gaat live in november, maar is eerder te spelen in de testomgeving. Rond deze tijd komen ook de nieuwe effecten van de Elemental Drakes online. Deze neutrale vijanden zijn eerst te bevechten in de testomgeving en zullen de game op een nieuwe manier beïnvloeden. Deze verandering gaat ook live in november. Naast alle nieuwe content brengt League of Legends ook een oude vertrouwde terug: Ultra Rapid Fire. Deze chaotische, maar populaire gamemodus, keert tijdelijk terug. Tevens is de game in de toekomst te spelen in de Arabische taal en brengt Riot ook alle negen muziekalbums uit op de daarvoor bestemde streamingdiensten. Als laatste willen de makers van League of Legends iedereen bedanken met een cadeautje. Als je voor 16 oktober een account aanmaakt ontvang je een cadeau elke dag dat je inlogt tot aan de daadwerkelijke verjaardag.

Senna wordt gepubliceerd op de live servers op 10 november en de Elemental Drakes zijn beschikbaar vanaf 20 november. League of Legends officiële jubileumdatum is op 27 oktober.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?