Apex Legends
  • ONTWIKKELAAR Respawn Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE

Apex Legends halloween evenement begint binnenkort

Zoals veel games doen, zal ook Apex Legends binnenkort een tijdelijk evenement organiseren. Het halloween evenement zal drie weken duren.

Ontwikkelaar Respawn en uitgever EA organiseren deze maand een tijdelijk halloween evenement genaamd: Fight or Fright Collection Event. Tijdens het evenement komt er nieuwe thematische content voor het spel uit zoals: nieuwe uitdagingen, skins, badges en een muziekpakket. Ook krijg je toegang tot een tijdelijke set cosmetische items die je kan kopen, of ontgrendelen met evenementen of Crafting Metals. Tevens zal een tijdelijke modus beschikbaar worden: Shadowfall. Tijdens deze modus organiseert een mysterieus figuur genaamd Revenant een duistere versie van de Apex Games. Zodra je je bij zijn groep aansluit zal je over een hogere bewegings-en springsnelheid beschikken, maar geen wapens of Legend-vaardigheden hebben. Ten slotte, is het mogelijk om dubbele xp te verdienen als je in de top 5 eindigt.

apex legens

Het evenement zal beginnen op 15 oktober en eindigen op 5 november. Apex Legends is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON EA

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?