Apex Legends halloween evenement begint binnenkort

Geplaatst:
Aangepast: 9 oktober 2019 09:56

Zoals veel games doen, zal ook Apex Legends binnenkort een tijdelijk evenement organiseren. Het halloween evenement zal drie weken duren.

Ontwikkelaar Respawn en uitgever EA organiseren deze maand een tijdelijk halloween evenement genaamd: Fight or Fright Collection Event. Tijdens het evenement komt er nieuwe thematische content voor het spel uit zoals: nieuwe uitdagingen, skins, badges en een muziekpakket. Ook krijg je toegang tot een tijdelijke set cosmetische items die je kan kopen, of ontgrendelen met evenementen of Crafting Metals. Tevens zal een tijdelijke modus beschikbaar worden: Shadowfall. Tijdens deze modus organiseert een mysterieus figuur genaamd Revenant een duistere versie van de Apex Games. Zodra je je bij zijn groep aansluit zal je over een hogere bewegings-en springsnelheid beschikken, maar geen wapens of Legend-vaardigheden hebben. Ten slotte, is het mogelijk om dubbele xp te verdienen als je in de top 5 eindigt.

Het evenement zal beginnen op 15 oktober en eindigen op 5 november. Apex Legends is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: EA
Joy Blank Redacteur

Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord