Nachtbrakers: 3/8 met The Legend of Zelda en Fall Guys

It's monday! Jullie weten wat dat betekent. Jaja, het is weer tijd voor de Nachtbraker. Hebben jullie vorige week ook zo genoten van het warme weer? Zomervakantie in Nederland begint me toch goed te bevallen. Alleen een beetje jammer dat de toeristen massaal naar Zeeland komen. Wil ik even naar het strand om de hoek, dan zit het al helemaal vol met Belgen en Duitsers. Maar goed, niets aan te doen. Laten we hopen dat de coronapandemie gauw overwaait en we weer terug naar het normale leventje kunnen gaan. Vandaag kregen we te horen dat de DualShock 4 niet compatibel is met PlayStation 5-spellen. Jammer is dat als je er vier in huis hebt liggen. Dat wordt straks weer nieuwe controllers aanschaffen. Gelukkig zijn er ook wat positievere nieuwtjes in de gamewereld, dus lees gezellig mee!

Nachtbraker Celine

  • Rainbox Six Siege-fans opgelet! Er komt een nieuw evenement dat plaatsvindt in de toekomst. Het M.U.T.E. Protocol evenement gaat morgen van start en brengt een nieuwe gameplay met zich mee. Val aan vanuit een drone of verdedig jezelf met behulp van een cameranetwerk. Uiteraard kan een coole look in een futuristische outfit niet ontbreken. Ook deze kun je verkrijgen tot en met 17 augustus.
  • Houd je ervan om anderen af te maken in een potje Mortal Kombat? Dan heeft Ed Boon, creative director van NetherRealm Studios, goed nieuws voor je. Boon is van plan om een virtuele competitie te houden met de iconische spellen van NetherRealm. Hieronder vallen uiteraard de laatste delen van Mortal Kombat en Injustice. Houd Boon zijn Twitter-account in de gaten als je geïnteresseerd bent!
  • Schrijver John Boyne heeft iets hilarisch neergezet in zijn nieuwste boek A Traveller at the Gates of Wisdom. Hierin omschrijft hij het proces voor het maken van een jurk. De ingrediënten die nodig zijn voor het maken van de kleuren voor de jurk zijn ingrediënten die je kunt vinden in The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Boyne heeft deze informatie verkregen van een gaming website zonder het door te hebben.
  • Redditor Nstav13 heeft een post gedeeld over een mogelijke setting voor een toekomstige Assassin's Creed-game. Er is namelijk een concept art gelekt die vermoedelijk verwijst naar de Yuan-dynastie in China.. Laat ik me maar eerst verheugen op de release van Assassin's Creed Valhalla.
  • Pokemon Virtual Fest is vandaag aangekondigd en vindt exclusief plaats in Japan. Tijdens het evenement krijg je toegang tot een virtueel Pokémon themapark inclusief attracties, live-evenementen en winkels. Damn, wat wil ik graag naar Japan.
  • De tweede zomerupdate voor Animal Crossing: New Horizons is vier dagen geleden uitgebracht. Eén van de nieuwe features is dat je nu kunt dromen en daarmee droomeilanden kunt bezoeken, zoals dit schattige eiland.
  • Vanaf overmorgen kun je Street Fighter V twee weken lang helemaal gratis spelen. De proefperiode bevat alle personages uit de Champion Edition. Op dezelfde dag krijgen we ook meer te horen over nieuwe personages voor het vijfde seizoen.
  • Vorige week werd er aangekondigd dat je de Analogue Pocket kunt pre-orderen. Laten we dat maar vergeten, want de pre-orders zijn al uitverkocht. Deze retro handheld is een zekere collectors item en kan ook nog eens worden aangesloten op de televisie. Teleurgesteld? Wees er gauw bij als hij wordt uitgebracht in mei 2021.
  • Stel je eens voor dat je met je vrienden in een opgeblazen kostuum een Wipeout-parcours aflegt. Een aantal ontwikkelaars van de studio Mediatonic hebben dat dus echt gedaan. Het zijn de makers van Fall Guys, een nieuwe Battle Royale die morgen uitkomt. Zij hebben de game alvast uitgetest in real life.

Dit waren weer de nieuwtjes voor de Nachtbraker. Volgende week ben ik er weer! Wat zijn jullie plannen voor deze mooie zomerweek? Mocht je liever binnen blijven, dan kun je donderdagavond genieten van de State of Play-livestream. Hierin wordt voornamelijk gefocust op PlayStation 4- en PlayStation VR-games. Als afsluiter heb ik een nummer van Nas en Damian Marley voor jullie uitgekozen. Old, but gold.

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?