Nieuwe State of Play aangekondigd door PlayStation

Geplaatst: 3 augustus 2020 15:40
Aangepast: 3 augustus 2020 15:41

Er is een nieuwe State of Play aangekondigd door Playstation die deze week plaatsvindt. In deze livestream staan geen grote PlayStation 5 aankondigingen op de planning.

Nadat PlayStation vandaag heeft onthuld dat de DualShock 4 controller niet werkt met PlayStation 5-games, is bekendgemaakt via een blogpost dat deze week nog meer nieuws gerelateerd aan PlayStation uitkomt. Een nieuwe State of Play-livestream is namelijk aangekondigd. Deze episode gaat ongeveer veertig minuten duren, waarin er in ieder geval geen grote aankondigingen van de PlayStation 5 gegeven worden. Het draait tijdens de aankomende State of Play namelijk vooral om de Virtual Reality-games die eraan komen voor de PlayStation 4 en PlayStation VR. Daarnaast worden er nog een aantal updates gegeven over PlayStation 5-games die tijdens het Future of Gaming-evenement van afgelopen juni zijn onthuld.

De State of Play-livestream gaat aankomende donderdag om 22:00 van start en is te zien via het Twitch- en YouTube-kanaal van PlayStation.

Bron: PlayStation
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord