Nieuwe State of Play aangekondigd door PlayStation

Er is een nieuwe State of Play aangekondigd door Playstation die deze week plaatsvindt. In deze livestream staan geen grote PlayStation 5 aankondigingen op de planning.

Nadat PlayStation vandaag heeft onthuld dat de DualShock 4 controller niet werkt met PlayStation 5-games, is bekendgemaakt via een blogpost dat deze week nog meer nieuws gerelateerd aan PlayStation uitkomt. Een nieuwe State of Play-livestream is namelijk aangekondigd. Deze episode gaat ongeveer veertig minuten duren, waarin er in ieder geval geen grote aankondigingen van de PlayStation 5 gegeven worden. Het draait tijdens de aankomende State of Play namelijk vooral om de Virtual Reality-games die eraan komen voor de PlayStation 4 en PlayStation VR. Daarnaast worden er nog een aantal updates gegeven over PlayStation 5-games die tijdens het Future of Gaming-evenement van afgelopen juni zijn onthuld.

De State of Play-livestream gaat aankomende donderdag om 22:00 van start en is te zien via het Twitch- en YouTube-kanaal van PlayStation.

BRON PlayStation

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?