Assassin's Creed Valhalla
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • EERSTE RELEASEDATUM 17 november 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series X
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Gameplay en releasedatum voor Assassin's Creed Valhalla

Met een nieuwe trailer van Assassin's Creed Valhalla, waarvan al beelden van waren gelekt, liet Ubisoft tijdens diens Ubisoft Forward-show niet alleen nieuwe gameplaybeelden zien, maar zijn we ook wat wijzer geworden over de releasedatum.

Tijdens de show werd er dieper ingegaan op het verhaal rondom de nieuwe Assassin's Creed-game. Evenals in Assassin's Creed Odyssey kun je nu als man of vrouw het verhaal doorspelen. Ongeacht welke van de twee je voorkeur geniet speel je als Eivor. Hij of zij verlaat Noorwegen vanwege diverse redenen en varen naar Engeland in de hoop op een beter leven. Echt een warm welkom krijg je niet, maar je moet in Engeland een nederzetting zien op te bouwen. De nieuwe trailer laat ons veel zien van de nieuwe mechanics van de game. Zo gaat stealth weer een grotere rol innemen en kun je je dus weer blenden in menigten. Daarnaast wordt het belegeren van forten en kastelen een groot onderdeel van de game. Tot slot werd ook nog even de releasedatum bekendgemaakt.

Assassin's Creed Valhalla is verkrijgbaar vanaf 17 november.

BRON Ubisoft

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?