Analogue onthult nieuwe retro handheld

Analogue heeft een nieuwe retro handheld onthult. De Analogue Pocket lijkt op een moderne Game Boy en ondersteunt de cartridges van een aantal oude handheld consoles.

De Analogue Pocket ondersteunt alle games van de Game Boy, Game Boy Color en Game Boy Advance. Net zoals de Game Boy worden de cartridges achter in de handheld geplaatst. Het scherm van de Analogue Pocket is een lcd-kleurenscherm en is een stuk groter dan de Game Boy. De handheld heeft onder andere een usb-c-oplaadpoort en een oplaadbare accu. Door middel van verschillende cartridge-adapters worden ook games van de GameGea en Neo Geo Pocket Color ondersteunt. Een speciale dock wordt later apart verkrijgbaar, hiermee wordt het mogelijk gemaakt om de Analogue Pocket aan te sluiten op een tv.

Analogue Pocket

De Analogue pocket verschijnt in 2020. Een exacte releasedatum is nog niet vrijgegeven.

BRON Analogue

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?