Nachtbrakers: 28/11 met moderne koeien, Motion Captured seksscènes en dansend Breath of the Wild spelen

Goedenavond, lieve lezer! Het is weer donderdag en dat betekent dat het bijna weekend is. Daarnaast is het ook nog maar een weekje tot Sinterklaas. Ben jij zoet geweest dit jaar en kun je een duchtig cadeau in je schoen verwachten, of zit jij volgende week op de boot naar Spanje? Ach, wat maakt het ook uit. Tot die tijd kun je in ieder geval nog genieten van een paar Nachtbrakers. Vandaag kun je onder andere genieten van koeien die VR-brillen dragen, medewerkers van CD Projekt RED die seksscènes opnemen voor Cyberpunk 2077 en een nerd die Breath of the Wild speelt met een Dance Dance Revolution-matje.

Nachtbrakers Claudia

  • Als jij een enorme fan bent van Star Wars, dan heb je Star Wars Jedi: Fallen Order vast gespeeld. Ben jij echter een uber-fan en heb je wat centjes teveel, dan kun je nu een van de prototypen van een Stormtrooper-helm uit 1976 bemachtigen middels een speciale veiling. Verwacht wel dat het je tussen de 35K en 75K gaat kosten...
  • In Rusland heeft een bijzondere boer ervoor gekozen om zijn koeien te voorzien van VR-headsets. Het kijken van beelden in virtual reality moet de koeien kalmeren en voor een grotere melkproductie zorgen. What's next, koeien die straks Half-Life: Alyx gaan spelen?
  • Onze Patrick gaf in zijn review van Death Stranding maar liefst vier hele sterren aan de game. Toch waren er veel spelers ontevreden met van alles en nog wat. Kojima Productions geeft nu aan volgende maand een update uit te brengen die al deze jankerds tegemoet gaat komen. Je kunt nu eindelijk de tekstgrootte aanpassen, yay!
  • Als je de Nachtbraker van 26-11 hebt gelezen, dan weet je dat er seksscènes in Cyberpunk 2077 zitten. Wist je ook dat deze scènes opgenomen zijn middels Motion Capture? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Ken je de game EVE Online? Wellicht heb je dan wel een van de ontwikkelaars in de game gezien, maar heb je het nooit geweten. De ontwikkelaars mochten voorheen namelijk niet onder hun eigen naam aan de game deelnemen. Vanaf volgende maand hoeft dat niet meer. Cool!
  • Als jij je graag wilt voorbereiden op de Sonic-film, dan kun je dat nu goedkoop doen met nieuwe games. Bij Humble Bundle kun je nu voor een tientje DERTIEN hele Sonic-games krijgen!
  • Zoals je misschien weet, worden er volgende maand twee gratis games aan Stadia Pro toegevoegd. Google geeft nu aan dat eenieder die een van die beide games heeft aangeschaft, voordat dit nieuws bekend werd, zijn geld terug kan krijgen. Thanks, Google!
  • Mark Darrah, uitvoerend producent bij BioWare, loopt echt gekke shit te teasen op Twitter. Hij tweette namelijk meerdere malen de tekst "Dragon Age" met een gekke afbeelding of GIF erbij. Krijgen we dan toch een Dragon Age 4-aankondiging?
  • De Creative-modus van Fortnite heeft heel wat creaties ter wereld gebracht. Een of andere YouTuber met de naam Mustard Plays heeft nu een volledige game gemaakt in de Creative-modus. Deze game duurt zo'n zes tot tien uur. Nice!
  • Als je een beetje een weeb bent, dan weet je vast wel wat Dance Dance Revolution is. Een of andere nerd die zichzelf PointCrow noemt, heeft nu in de game Breath of the Wildeen blauwe Lynel, een van de sterkste vijanden uit de game, weten te verslaan door zo'n Dance Dance Revolution-matje als controller te gebruiken. Wat een gekkie...

DDR Breath of the Wild

Nou, dat was het dan weer voor deze donderdag. Ik ga er vandoor, want ik moet inkopen doen tijdens Black Friday. Zoals je weet, zijn er natuurlijk veel games en elektronica in de aanbieding en daar word ik heel erg blij van. Uiteraard laat ik je niet achter zonder een fijn deuntje en om de Death Metal Donderdag eer aan te doen, ga ik je vanavond verblijden met een klassieker. Vanavond heb ik namelijk het nummer Heartwork van Carcass. Volgens velen een van de beste Death Metal-nummers en zeker een van de grondleggers van het Melodeath-genre. Geniet ervan en tot de volgende!

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?