Nachtbrakers: 26/11 met Google Stadia, Cyberpunk 2077 en Apex Legends

Geplaatst:
Aangepast: 27 november 2019 09:22

Dag lieve vrinden van de Nachtbraker! Het is alweer fu@&king dinsdag, wat inhoudt dat de week bijna doormidden is. Jippie, je hebt de tweede dag van de werkweek alweer overleefd. Woensdag staat alweer voor de deur, zo snel gaat het. Ikzelf had deze week een moeizame start. Gisteren ben ik in het kader van veiligheid voor mijn stagebedrijf thuisgebleven; ik was kots en kotsmisselijk. Ja, ik was een ware dreiging voor alles wat geen toiletbril en pot bevatte. Vandaag heb ik mijn werkzaamheden weer opgepakt, maar optimaal voel ik mijzelf nog zeker niet. Afijn, dat mag de Nachtbrakers-pret niet drukken. Deze week gaan we het hebben over Google Stadia, Cyberpunk 2077 en Apex Legends. Zit je er klaar voor? Tof, dan gaan we van start!

  • Volgens Microsoft focust de Xbox Scarlett zich in ieder geval niet op VR-ervaringen. Waarom niet? Nou, omdat niemand erom staat te springen. Ja, dat zijn de woorden van Microsoft.
  • Zoals je weet zijn films en series waarvan het verhaal zich op videogames baseren vaker een tegenvaller dan een meevaller. Maar de Castlevania-cartoons schijnen een uitzondering op de regel te zijn. Het derde seizoen is onderweg naar Netflix. Ik geef er totaal niets om, maar misschien jij wel.
  • Goed nieuws voor een ieder die momenteel is opgelicht met Google Stadia. Google trakteert haar gamers met Tomb Raider en Farming Simulator 2019 in de decembermaand. O nee wacht, ik was vergeten dat je alsnog je portemonnee mag trekken als je de games wilt spelen. Wat een geweldige dienst is het toch ook xoxoxo.
  • CD Projekt heeft het afgelopen weekend vragen beantwoord over de hoog geanticipeerde game Cyberpunk 2077, tijdens een community event in Warschau. Cyberpunk 2077 gaat cutscenes bevatten waar lekker in geragd wordt. Gebald, genaaid, geketst, je snapt het.
  • De game Last Year's monsters vs teens komt in december als exclusieve titel naar Steam. Geen idee wie hier precies op zat te wachten, Ik in ieder geval niet. Maar he, doe je voordeel met dit heugelijke nieuwtje waar je anders niet van af wist.
  • De vrinden van Respawn Entertainment hebben een update voor Apex Legends aangekondigd, gericht op het progressie-systeem in de game. Zo wordt de level cap verhoogd en doen de zogeheten 'level badges' hun intreden. Onze eigen Bram heeft nadat hij dit leest sowieso een tent in zijn broek.
  • Stardew Valley-spelers worden flink in de watten gelegd. De meest recente update introduceert meer dan zestig nieuwe items in de game, gepaard met meer dan tweehonderd nieuwe cosmetische mogelijkheden voor je poppetje. Dat was nog niet eens alles. Awsome!
  • Het hoge woord is eruit: The Pokemon Company heeft besloten de website Pokémon Global Link op te doeken. Pokémon Sword & Shield hebben niets van doen met deze service, die ooit werd geïntroduceerd als verlengde van de Pokémon Sun & Moon-games. Houdoe en bedankt!

Hatsiekidee, dat was alweer de Nachtbrakers van de dinsdagnacht. Of de woensdagochtend, het ligt er maar aan wanneer je dit leest. Hopelijk stond er weer wat nuttigs voor je tussen en zijn je hersencellen weer wat rijper geworden. Met die gedachtegang is de Nachtbrakers tenslotte het leven ingeroepen. Zoals iedere week sluiten we af met een lekker plaatje. Normaal gesproken is de muziek die je voorgeschoteld krijgt in de Nachtbraker een weerspiegeling van de redacteurs zijn of haar persoonlijkheid. Althans, zo heb ik het tot dusver ervaren. Maar deze keer sluit ik af met een plaat af die je wellicht niet direct met mij, de jonge god van Gameliner, associeert. ;-)


Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord