Hytale

  • Ontwikkelaar Hypixel Studios Inc.
  • Eerste releasedatum 2021
  • Platformen Pc
  • Genre Avonturen, Survival
  • Gameliner score -

Trailer: Hypixel Studios kondigt eerste game Hytale aan

Hypixel Studios, bekend van de Hypixel Minecraft server, heeft onlangs zijn eerste game Hytale aangekondigd. Hytale is een uitgebreide game geïnspireerd door Minecraft.

Een aantal mede-oprichters van de bekende Hypixel Minecraft server hebben Hypixel Studios opgericht. Deze studio kondigde gisteren middels een trailer zijn eerste game Hytale aan. Hytale bevat een Adventure-modus, een Minigame-modus en een Creator-modus. Die laatste is ontzettend uitgebreid en bevat verschillende tools waarmee je zelfs je eigen cinematics kunt maken. Voor het realiseren van deze game, heeft Hypixel Studios advies en financiële steun gekregen van Riot Games, de studio achter League of Legends.

Hytale heeft nog geen exacte releasedatum, maar volgens de ontwikkelaars komt de game zo snel mogelijk naar pc en Mac. Een release op andere platforms wordt door hen echter niet uitgesloten.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?