Filmtrailer: Nieuwe trailer Sonic the Hedgehog-film toont nieuw ontwerp Sonic

Er is een nieuwe trailer van de Sonic the Hedgehog-film verschenen. Deze nieuwe trailer toont het nieuwe ontwerp van Sonic.

Ongeveer een half jaar geleden werd bekendgemaakt dat de Sonic the Hedgehog-film is vertraagd naar 2020. Vlak voordat dit verdrietige nieuws naar buiten kwam, werd namelijk het ontwerp van Sonic in deze film onthuld en fans waren op z'n zachtst gezegd niet blij. Paramount Pictures heeft toen direct besloten de film uit te stellen om het ontwerp van de blauwe egel aan te passen. Lang hebben we gewacht op het nieuwe en verbeterde ontwerp van Sonic en nu wordt deze eindelijk door Paramount onthuld. In een nieuwe trailer zien we het nieuwe ontwerp van The Blue Blur, die meer doet denken aan Classic Sonic.

Sonic The Hedgehog is vanaf 14 februari 2020 te zien in de bioscopen.

BRON Paramount Pictures

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?