Twee nieuwe gratis games toegevoegd aan Stadia Pro

Geplaatst:
Aangepast: 28 november 2019 10:00

Er is eindelijk weer goed nieuws voor Google Stadia-fans. Er worden namelijk twee nieuwe gratis games toegevoegd aan Stadia Pro.

Google Stadia is gelanceerd en dat ging niet helemaal van een leien dakje. Zo wordt er gezegd dat Google Stadia de Chromecast Ultra crasht en levert Stadia niet de beloofde beedkwaliteit. Dat is voornamelijk voor Stadia Pro-abonnees extra zuur, omdat zij in 4K op 60FPS zouden moeten kunnen gamen. Voor de Pro-abonnees is er echter wel weer een beetje goed nieuws, want er worden namelijk twee nieuwe gratis games toegevoegd aan de Stadia Pro line-up. Eerder werd namelijk al onthuld dat abonnementshouders kunnen gaan genieten van Destiny 2 en Samurai Shodown. Nu heeft Google onthuld dat daar vanaf volgende maand nog twee games bij komen. Je kunt straks namelijk ook Farming Simulator 19 en Tomb Raider: Definitive Edition gratis spelen bij je abonnement.

Farming Simulator 19 en Tomb Raider: Definitive Edition zijn vanaf 1 december beschikbaar voor Google Stadia Pro

Bron: Google
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord