Inside Xbox komt morgen met Grounded, Xbox Game Pass en meer

Inside Xbox komt morgen met een nieuwe show. Ze zijn zo vriendelijk geweest om ons te laten weten wat we kunnen verwachten.

Zo komt er nieuwe informatie over de survivalgame Grounded. Het laatste nieuwtje die we daarvoor hadden opgepakt kwam vanuit PAX East. Er worden nieuwe games aangekondigd voor Xbox Game Pass en we krijgen meer te weten over de nieuwste content voor Sea of Thieves. Voor pc-liefhebbers is er ook goed nieuws, want Gears Tactics is aanwezig op de showvloer. Ten slotte komen er wat verassingen vanuit ID@Xbox tevoorschijn. Er is gezegd dat er geen concreet Xbox Series X nieuws aanwezig zal zijn, maar wel een interview met de Director of Program Management Jason Ronald. Hij gaat vertellen wat de nieuwste specs betekenen voor de toekomst van games.

Inside Xbox is morgenavond te bekijken via Youtube, Twich en Mixer. Alle nieuwtjes zie je dan ook weer terug op Gameliner!

BRON Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?