Inside Xbox komt morgen met Grounded, Xbox Game Pass en meer

Geplaatst:

Inside Xbox komt morgen met een nieuwe show. Ze zijn zo vriendelijk geweest om ons te laten weten wat we kunnen verwachten.

Zo komt er nieuwe informatie over de survivalgame Grounded. Het laatste nieuwtje die we daarvoor hadden opgepakt kwam vanuit PAX East. Er worden nieuwe games aangekondigd voor Xbox Game Pass en we krijgen meer te weten over de nieuwste content voor Sea of Thieves. Voor pc-liefhebbers is er ook goed nieuws, want Gears Tactics is aanwezig op de showvloer. Ten slotte komen er wat verassingen vanuit ID@Xbox tevoorschijn. Er is gezegd dat er geen concreet Xbox Series X nieuws aanwezig zal zijn, maar wel een interview met de Director of Program Management Jason Ronald. Hij gaat vertellen wat de nieuwste specs betekenen voor de toekomst van games.

Inside Xbox is morgenavond te bekijken via Youtube, Twich en Mixer. Alle nieuwtjes zie je dan ook weer terug op Gameliner!

Bron: Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord