Gameplay: Eerste demo gameplaybeelden Grounded vrijgegeven

Geplaatst: 2 maart 2020 12:55
Aangepast: 2 maart 2020 12:57

De eerste gameplaybeelden van Obsidian's nieuwe game Grounded zijn vrijgegeven. Deze beelden zijn afkomstig van PAX East.

De gameplaybeelden werden getoond tijdens de panel van Obsidian. Daarom hoor je tijdens de footage mensen vragen stellen over de game, de relatie met Microsoft en meer. De game start met een succesvolle poging tot krimpen van de speler. Je bent namelijk onderdeel van een wetenschappelijk experiment. De basis van de game wordt daarna doorgelopen. Om je heen zie je diverse insecten lopen zoals lieveheersbeestjes en mieren. Insecten zijn over het algemeen vreedzaam, maar we zien ook combat in de Grounded. Verder zien we wat van het bouwen en het co-op aspect van de survivalgame.

Grounded komt in de lente uit in Early Access voor de pc en het Xbox Preview Program voor de Xbox One.

Bron: PAX East
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grounded

Series

-

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

28 juli 2020

Ontwikkelaar

Obsidian Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord