Downloadnieuws: Xbox Game Pass versterkt zich met Nier Automata, Overcooked 2 en meer

Xbox Game Pass heeft weer wat nieuwe games toegevoegd aan de groeiende bibliotheek. Hieronder lees je welke games er allemaal zijn aangetrokken.

De grote hit van dit bericht is natuurlijk Nier Automata. Xbox Game Pass leden ontvangen de BECOMES AS GODS editie. Deze bundel geeft de spelers meerdere kostuums. Nier Automata is beschikbaar voor de Xbox One-versie van de service. Overcooked 2 was al beschikbaar voor de Xbox One-versie, maar is nu ook te spelen via de pc. De vrolijke partygame zet je in de schoenen van wat rommelige chef-koks. Eerder deze week werd de nieuwe partygame Totally Reliable Delivery Service toegevoegd.

Alle games in dit bericht zijn nu te spelen via Xbox Game Pass voor de pc en Xbox One.

BRON Xbox Game Pass

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?