Downloadnieuws: Xbox Game Pass voegt The Surge 2, Ace Combat 7 en meer toe

Xbox Game Pass blijft maar groeien. Dit zijn de volgende games die worden toegevoegd aan de service voor de pc en Xbox.

Zo komt de keiharde RPG The Surge 2 naar Xbox Game Pass. Samen met Ace Combat 7 voegen die een unieke mix toe aan de gameservice van Microsoft. Ace Combat 7 is echter alleen voor de console beschikbaar, terwijl The Surge 2 naar beide platformen komt. Een andere grote klapper is natuurlijk Bleeding Edge, die op release voor beide platformen beschikbaar is. Verder kun je genieten van Power Rangers: Battle for the Grid, KONA (console) en Astrologaster (pc).

De games komen uit tussen nu en 24 maart. Kom vooral terug voor de review van Bleeding Edge!

BRON Xbox Game Pass

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?