Sea of Thieves
  • ONTWIKKELAAR Rare
  • EERSTE RELEASEDATUM 20 maart 2018
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Sea of Thieves binnenkort ook via Steam te spelen

Heb jij je altijd al willen wagen aan Sea of Thieves, maar heb je de game niet via de Microsoft Store willen aanschaffen? Dan heb ik nu goed nieuws voor je, want Sea of Thieves is binnenkort ook via Steam te spelen.

De piraten-MMO van Microsoft verscheen 2 jaar geleden voor de Xbox One en de pc via de Microsoft Store. Binnenkort is de game echter ook via het digitale platform Steam te spelen. Microsoft maakte vandaag bekend dat de game binnenkort niet alleen te spelen is via de client van Valve, maar dat de game ook cross-platform tussen de Microsoft Store, Steam en Xbox One ondersteunt. Meer dan 10 miljoen Sea of Thieves-spelers kunnen de game straks dus gewoon samen spelen, ongeacht op welk platform ze de game bezitten. De precieze verschijningsdatum van de game op Steam wordt later bekendgemaakt.

Sea of Thieves3

Sea of Thieves is momenteel te spelen op pc via de Microsoft Store en op de Xbox One. Binnenkort is de game ook via Steam op de pc beschikbaar.

BRON Microsoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?