Sea of Thieves binnenkort ook via Steam te spelen

Geplaatst:
Aangepast: 2 april 2020 21:42

Heb jij je altijd al willen wagen aan Sea of Thieves, maar heb je de game niet via de Microsoft Store willen aanschaffen? Dan heb ik nu goed nieuws voor je, want Sea of Thieves is binnenkort ook via Steam te spelen.

De piraten-MMO van Microsoft verscheen 2 jaar geleden voor de Xbox One en de pc via de Microsoft Store. Binnenkort is de game echter ook via het digitale platform Steam te spelen. Microsoft maakte vandaag bekend dat de game binnenkort niet alleen te spelen is via de client van Valve, maar dat de game ook cross-platform tussen de Microsoft Store, Steam en Xbox One ondersteunt. Meer dan 10 miljoen Sea of Thieves-spelers kunnen de game straks dus gewoon samen spelen, ongeacht op welk platform ze de game bezitten. De precieze verschijningsdatum van de game op Steam wordt later bekendgemaakt.

Sea of Thieves is momenteel te spelen op pc via de Microsoft Store en op de Xbox One. Binnenkort is de game ook via Steam op de pc beschikbaar.

Bron: Microsoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sea of Thieves

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 maart 2018

Ontwikkelaar

Rare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord