Gears Tactics

  • Ontwikkelaar Splash Damage
  • Eerste releasedatum 28 april 2020
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Video: Nieuwe gameplay Gears Tactics onthuld

Er zijn nieuwe gameplaybeelden vrijgegeven van Gears Tactics. De footage hieronder is opgenomen door Windows Central Gaming.

We zien dat Gears Tactics goed te vergelijken is met X-COM. Tactiek en turn-based combat zijn de twee hoofdrolspelers in de nieuwe game van The Coalition. Je speelt als Gabe Diaz, de vader van Gears 5's Kate Diaz, in de vroege tijden van de Locust invasie. Het verhaal gaat wat plotholes fixen waar de oudere games mee te maken hebben gehad. Ze geven bijvoorbeeld antwoord op de vraag waar de Locust al hun uitrusting vandaan halen. Verder blijft Gears Tactics trouw aan de wereld van de brute shooter en we zien ook meerdere monsters terug zoals de Corpser en de Brumak.

Gears Tactics is beschikbaar vanaf 28 april voor de pc en via Xbox Game Pass. De Xbox One-versie verschijnt later dit jaar.

BRON Windows Central

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?