Geen Dead Island, TimeSplitters, Saints Row of Metro tijdens E3

Deep Silver heeft op Twitter alvast een aantal titels genoemd die dit jaar niet aanwezig zijn op E3. Dead Island, Saints Row, Metro en TimeSplitters gaan niet voorbijkomen.

We maken ons al bijna op voor de E3 en ik zie om mij heen dat veel mensen er al zin in hebben. Met een E3-evenement in aantocht draait de geruchtenmolen momenteel ook op volle toeren. Daarmee vliegen de titels je om de oren, maar er zijn in ieder geval vier titels die we niet gaan zien tijdens deze editie. Deep Silver heeft op Twitter de verwachtingen voor Dead Island, Saints Row, Metro en het bij Free Radical in ontwikkeling zijnde TimeSplitters al getemperd. Deze games zitten namelijk niet in de Koch Media line-up van E3.

Wat Koch Media wel in petto heeft zien we op 11 juni vanaf 21:00 uur op Twitch. Je kun de show ook bekijken op ons Twitch-kanaal waar we live commentaar geven op wat we te zien krijgen.

BRON Deep Silver

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?