Geen Dead Island, TimeSplitters, Saints Row of Metro tijdens E3

Geplaatst:
Aangepast: 4 juni 2021 17:16

Deep Silver heeft op Twitter alvast een aantal titels genoemd die dit jaar niet aanwezig zijn op E3. Dead Island, Saints Row, Metro en TimeSplitters gaan niet voorbijkomen.

We maken ons al bijna op voor de E3 en ik zie om mij heen dat veel mensen er al zin in hebben. Met een E3-evenement in aantocht draait de geruchtenmolen momenteel ook op volle toeren. Daarmee vliegen de titels je om de oren, maar er zijn in ieder geval vier titels die we niet gaan zien tijdens deze editie. Deep Silver heeft op Twitter de verwachtingen voor Dead Island, Saints Row, Metro en het bij Free Radical in ontwikkeling zijnde TimeSplitters al getemperd. Deze games zitten namelijk niet in de Koch Media line-up van E3.

Wat Koch Media wel in petto heeft zien we op 11 juni vanaf 21:00 uur op Twitch. Je kun de show ook bekijken op ons Twitch-kanaal waar we live commentaar geven op wat we te zien krijgen.

Bron: Deep Silver
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord