Nieuwe Metro-game in de maak

Geplaatst:
Aangepast: 16 augustus 2019 14:44

Na Metro 2033 en Metro: Last Light verscheen dit jaar Metro Exodus. Het leek even onzeker of er nog en vervolg komt op het beproefde concept, maar schrijver Dmitry Glukhovsky doorbreekt de stilte.

Op zijn Instagram laat de Russische schrijver weten dat hij momenteel bezig is met het schrijven van een nieuw verhaal voor de Metro-franchise. Daarbij ging hij zelfs aan de haal met onofficiële art, waarin hij de letters TBC (to be continued) heeft geschreven. Het bijschrift liegt er niet om, want Glukhovsky zegt simpelweg dat de Metro-serie een vervolg krijgt en dat hij daar momenteel voor aan het schrijven is.

Hoe het vervolg gaat heten en wanneer we deze kunnen verwachten is op dit moment niet duidelijk. Zodra er meer bekend is lees je dat uiteraard op Gameliner.

Bron: Instagram
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord