Nieuwe Saints Row volgend jaar aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 21 november 2019 08:23

Een nieuwe Saints Row-game wordt volgend jaar officieel aangekondigd. Dit onthulde de CEO van Deep Silver onlangs in een interview.

We weten inmiddels al een tijdje dat een nieuwe Saints Row op komst is, nadat uitgever THQ Nordic onthuld had dat ze verschillende studio's hadden overgenomen en verschillende nieuwe games in de pijpleiding hadden staan. In een interview met GamesIndustry geeft Klemens Kundratitz, de CEO van Koch Media en uitgever Deep Silver, aan dat er volgend jaar een officiële onthulling van een nieuwe Saints Row-game plaatsvindt. Deep Silver werd zo'n twee jaar geleden door THQ Nordic overgenomen en heeft sinds die tijd veel succes gehad met het uitgeven van games als het recent verschenen Shenmue 3. Kundratitz geeft aan dat er volgend jaar zeker nieuws komt over een nieuwe Saints Row-game, ontwikkeld door Volition. Hij belooft dat deze nieuwe game beter wordt dan de ietwat tegenvallende spin-off Agents of Mayhem. Daarnaast geeft hij aan dat fans ook kunnen uitkijken naar meer nieuws over een nieuwe TimeSplitters-game.

Bron: GamesIndustry
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord