TimeSplitters

  • Ontwikkelaar Crytek Studios
  • Eerste releasedatum 26 oktober 2000
  • Platformen Xbox, PlayStation 2
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Free Radical Design maakt nieuwe TimeSplitters

Deep Silver heeft aangekondigd dat ze een oude gamestudio nieuw leven in blazen. Free Radical Design is na jaren weer terug om aan de slag te gaan met een nieuw project van Deep Silver.

De uitgever van games als Dead Island en Metro Exodus heeft het nieuws via Twitter gedeeld. In het Twitter-bericht deelt Deep Silver dat ze hebben geluisterd naar hun fans en de TimeSplitters-franchise terug willen brengen. Dit wordt gedaan door de 'hervormde' gamestudio Free Radical Design. Dit is dezelfde studio die ook de andere TimeSplitters-games heeft gemaakt. Het is meer dan vijftien jaar geleden dat de laatste TimeSplitters-game uitkwam, TimeSplitters Future Perfect, voordat Free Radical Design failliet werd verklaard in 2008.

Er is verder nog geen informatie bekend over de nieuwe TimeSplitters-game.

BRON Deep Silver

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?