Dead Island 2
  • ONTWIKKELAAR Dambuster Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 2021
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X
  • GENRE Actie, Horror
  • GAMELINER SCORE -

Dead Island 2 nog steeds in ontwikkeling

Herinner je je Dead Island 2 nog, die tijdens de E3 van 2014 werd aangekondigd? Na vijf jaar lang zo goed als niets over de game te hebben gehoord, geeft uitgever THQ Nordic nu aan dat Dead Island 2 nog steeds in ontwikkeling in.

Tijdens een presentatie van de kwartaalcijfers van THQ Nordic die onlangs werd gehouden, werd ook gesproken over de verschillende games die zij nog uit gaan brengen. De zombiegame Dead Island 2 werd daarbij ook getoond. Veel werd er niet over de game losgelaten, maar directeur Lars Wingefors gaf aan dat Dead Island 2 nog steeds in productie is en dat fans uit kunnen kijken naar meer informatie. Tijdens de presentatie viel het ook op dat de game een nieuw logo heeft gekregen ten opzichte van de laatste keer dat we iets van Dead Island 2 hebben gezien. Er wordt op z'n minst ergens aan gewerkt.

Dead Island 22

Hoe ver Dead Island 2 in ontwikkeling is en wanneer we de game dan eindelijk kunnen verwachten, is momenteel niet bekend. Hopelijk wordt daar spoedig meer over bekendgemaakt.

BRON THQ Nordic

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?