Volgende Ubisoft Forward gepland voor september

Geplaatst:
Aangepast: 23 juli 2020 09:59

De eerste Ubisoft Forward zit er nog maar net op, maar we kunnen ons alvast verheugen op de volgende. De volgende Ubisoft Forward-presentatie staat namelijk gepland voor september.

Een week geleden vond de eerste Ubisoft Forward-presentatie plaats. Tijdens deze livestream hebben we onder andere gameplaybeelden van Watch Dogs Legion kunnen zien. Ook kwam er een trailer van Far Cry 6 voorbij en natuurlijk kon Assassin's Creed Valhalla niet ontbreken. Tijdens deze eerste presentatie hebben we echter lang niet alle games gezien die Ubisoft voor ons in de pijplijn heeft zitten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Skull & Bones. Deze games kunnen we wellicht over twee maanden zien. Ubisoft heeft namelijk aangegeven dat de volgende Ubisoft Forward-presentatie ergens in september plaatsvindt.

De volgende Ubisoft Forward vindt plaats in september. Een exacte datum wordt later bekendgemaakt.

Bron: Ubisoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord