Gameplay: Watch Dogs: Legion gameplay vrijgegeven

Geplaatst:
Aangepast: 12 juli 2020 21:54

Watch Dogs: Legion maakt een rentree tijdens Ubisoft Forward. We zien de nieuwste gameplaybeelden van de actiegame van Ubisoft.

In Watch Dogs: Legion speel je als het verzet. Je bestuurt niet zomaar één karakter, maar een heel leger aan vrijheidsstrijders. Zij nemen het op tegen Albion, een privé leger dat ingezet is door Londen om de stad "veilig" te houden. Natuurlijk is de hele bedoeling zo corrupt als het maar zijn kan, dus aan de speler is de taak om Londen terug te geven aan het volk. Elk personage heeft een andere skillset. Zo kun je een punker gebruiken voor extra melee powers en zelfs superagenten zijn beschikbaar. Uiteraard is ons favoriete omaatje ook weer aanwezig.

Watch Dogs: Legion is beschikbaar vanaf 29 oktober beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De game komt ook naar de volgende generatie consoles.

Bron: Ubisoft Forward
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Watch Dogs: Legion

Series

Watch Dogs

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

29 oktober 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord