Far Cry 6

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 7 oktober 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter, Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Far Cry 6 ontvangt nieuwe story trailer

Far Cry 6 is ook aanwezig tijdens de Ubisoft Forward presentatie. De gloednieuwe story trailer bevestigt de leaks van afgelopen week.

We zien onze twee protagonisten in deze trailer. De dictator Anton Castillo, gespeeld door Giancarlo Esposito, en zijn zoontje Diego. Hij probeert zijn zoon een wijze les te leren over het besturen van een land. Yara is een gebied die geteisterd wordt door oorlog en onrust, met rellen om elke hoek. Giancarlo Esposito claimt dat het besturen van Yara hetzelfde is als een granaat. Wanneer je ze niet sterk genoeg vasthoudt, dan gaat het allemaal "boem". Far Cry 6 was deze week eerder gelekt in de PlayStation Store. De trailer bevestigd nu ook de releasedatum die daarbij kwam kijken.

Far Cry 6 is beschikbaar vanaf 18 februari voor de pc, Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Ubisoft Forward

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?