Tech: Phil Spencer zegt dat xCloud werkt op Steam Deck

Phil Spencer heeft onlangs een tweet de wereld in geholpen wat voor wat speculatie zorgt. Hij is namelijk bezig geweest met de Steam Deck.

Op de nieuwe draagbare pc genaamd Steam Deck speelde de topman van Xbox Halo en Age of Empires. Volgens hem deden deze games het uitstekend. Allebei deze games zijn natuurlijk beschikbaar via Steam. Hij vervolgt zijn verhaal door te zeggen dat xCloud ook prima lijkt te werken op de nieuwe hardware van Valve. Het is nog onduidelijk of de stream werd uitgetest via de SteamOS of via een browser, zoals Microsoft Edge. Of de Steam Deck nu officieel xCloud support is nog onduidelijk, maar het lijkt in ieder geval in staat om de streamingservice van Microsoft uit te voeren. We komen er achter wanneer de handheld gaming pc van Valve lanceert later dit jaar.

De Steam Deck verschijnt in december.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?