Tech: Phil Spencer zegt dat xCloud werkt op Steam Deck

Geplaatst:

Phil Spencer heeft onlangs een tweet de wereld in geholpen wat voor wat speculatie zorgt. Hij is namelijk bezig geweest met de Steam Deck.

Op de nieuwe draagbare pc genaamd Steam Deck speelde de topman van Xbox Halo en Age of Empires. Volgens hem deden deze games het uitstekend. Allebei deze games zijn natuurlijk beschikbaar via Steam. Hij vervolgt zijn verhaal door te zeggen dat xCloud ook prima lijkt te werken op de nieuwe hardware van Valve. Het is nog onduidelijk of de stream werd uitgetest via de SteamOS of via een browser, zoals Microsoft Edge. Of de Steam Deck nu officieel xCloud support is nog onduidelijk, maar het lijkt in ieder geval in staat om de streamingservice van Microsoft uit te voeren. We komen er achter wanneer de handheld gaming pc van Valve lanceert later dit jaar.

De Steam Deck verschijnt in december.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord