Psychonauts 2 verschijnt sowieso dit jaar nog

Geplaatst:

Fans van Psychonauts hoeven niet bang te zijn dat de game nogmaals wordt uitgesteld. Psychonauts 2 verschijnt sowieso dit jaar nog, aldus Double Fine.

De ontwikkeling van Psychonauts 2 heeft heel wat voeten in de aarde gehad. Nadat het origineel in 2005 uitkwam, wachtten fans met smart op een vervolg. Dit vervolg, dat tien jaar later pas werd aangekondigd, is nu nog steeds niet uitgekomen. Toen we in 2018 de eerste trailer van Psychonauts 2 te zien kregen, bleek er toch weer licht aan het einde van de tunnel te zien te zijn. Toch hebben we nog steeds geen concrete releasedatum voor het tweede deel. Het ziet er echter wel naar uit dat ontwikkelaar Double Fine er alles aan doet om fans gerust te stellen. Zo deelde de ontwikkelaar in 2019 nog een update over de ontwikkeling van Psychonauts 2 en kregen we vorig jaar een update over de ontwikkeling van Psychonauts 2 van Tim Schafer zelf. Ook dit jaar komt Double Fine weer met geruststellende woorden. Nadat de release van de game elke keer met een jaar is opgeschoven, deelde Double Fine gisteren, op de zestiende verjaardag van de originele Psychonauts-game, de bevestiging dat Psychonauts 2 sowieso dit jaar nog uitkomt. De game is namelijk intern al speelbaar. Een exacte releasedatum wordt echter nog niet gegeven.

Psychonauts 2 verschijnt dit jaar nog voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Double Fine
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Psychonauts 2

Series

-

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

25 augustus 2021

Ontwikkelaar

Double Fine Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord