Psychonauts 2

  • Ontwikkelaar Double Fine Productions
  • Eerste releasedatum 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series
  • Genre Avonturen, Platform
  • Gameliner score -

Psychonauts 2 verschijnt sowieso dit jaar nog

Fans van Psychonauts hoeven niet bang te zijn dat de game nogmaals wordt uitgesteld. Psychonauts 2 verschijnt sowieso dit jaar nog, aldus Double Fine.

De ontwikkeling van Psychonauts 2 heeft heel wat voeten in de aarde gehad. Nadat het origineel in 2005 uitkwam, wachtten fans met smart op een vervolg. Dit vervolg, dat tien jaar later pas werd aangekondigd, is nu nog steeds niet uitgekomen. Toen we in 2018 de eerste trailer van Psychonauts 2 te zien kregen, bleek er toch weer licht aan het einde van de tunnel te zien te zijn. Toch hebben we nog steeds geen concrete releasedatum voor het tweede deel. Het ziet er echter wel naar uit dat ontwikkelaar Double Fine er alles aan doet om fans gerust te stellen. Zo deelde de ontwikkelaar in 2019 nog een update over de ontwikkeling van Psychonauts 2 en kregen we vorig jaar een update over de ontwikkeling van Psychonauts 2 van Tim Schafer zelf. Ook dit jaar komt Double Fine weer met geruststellende woorden. Nadat de release van de game elke keer met een jaar is opgeschoven, deelde Double Fine gisteren, op de zestiende verjaardag van de originele Psychonauts-game, de bevestiging dat Psychonauts 2 sowieso dit jaar nog uitkomt. De game is namelijk intern al speelbaar. Een exacte releasedatum wordt echter nog niet gegeven.

Psychonauts 2 verschijnt dit jaar nog voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Xbox Series.

BRON Double Fine

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?