Tim Schafer deelt update ontwikkeling Psychonauts 2

Geplaatst: 24 december 2020 14:55
Aangepast: 24 december 2020 14:59

Tim Schafer, oprichter van Double Fine Productions, heeft een nieuwe update gedeeld over de ontwikkeling van Psychonauts 2. Hij vertelt over de ontwikkeling zelf, Covid-19 en we zien wat nieuwe gameplaybeelden.

De topman van Double Fine Productions geeft aan dat hij en zijn team in de laatste fase van de ontwikkelingsfase zitten. De game is van start tot eind speelbaar en nu is het vooral de kunst om alle bugs eruit te halen en ervoor te zorgen dat de game optimaal presteert op alle platformen. Psychonauts 2 gaat een post-game krijgen, zodat spelers door de levels heen kunnen spelen nadat ze er klaar mee zijn. Tim Schafer geeft aan dat zijn studio tegen crunch is. Hij heeft het zelf meegemaakt tijdens de productie van de eerste Psychonauts en wilde dat nooit meer herhalen. De gameplaybeelden die verspreid zitten in de video zijn nog niet finaal. We zagen tijdens de Xbox Games Showcase meer van de avonturengame, toen Jack Black de soundtrack van Psychonauts 2 zong.

Psychonauts 2 is beschikbaar in 2021 voor de pc, Xbox One, Xbox Series en PlayStation 4.

Bron: Double Fine Productions
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Psychonauts 2

Series

-

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

25 augustus 2021

Ontwikkelaar

Double Fine Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord