Psychonauts 2 ontwikkeling gaat de goede kant op

Geplaatst:
Aangepast: 29 november 2019 15:04

De ontwikkeling van avonturengame Psychonauts 2 gaat de goede kant op. Dit wordt bevestigd in een video door ontwikkelaar Double Fine Productions.

Tim Schafer gidst ons door de video. Hij vertelt over de meest recente gebeurtenissen over de ontplooiing van Psychonauts 2. Hij vertelt met name over de E3 gameplay trailer en de invloed van Microsoft sinds de studio overname. Volgens Tim Schafer en de andere geïnterviewde medewerkers van Double Fine Productions is het stressgehalte een stuk lager en kan het team sneller werken aan de release van Psychonauts 2. Eerder dit jaar was Double Fine Presents in het nieuws door een mogelijke opheffing van het zusterbedrijf.

Psychonauts 2 verschijnt ergens in 2020 voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Double Fine Productions
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Psychonauts 2

Series

-

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

25 augustus 2021

Ontwikkelaar

Double Fine Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord