Psychonauts 2
  • ONTWIKKELAAR Double Fine Productions
  • EERSTE RELEASEDATUM 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Psychonauts 2 ontvangt eerste trailer

Psychonauts 2, het vervolg op de klassieker Psychonauts, heeft afgelopen nacht zijn eerste trailer mogen ontvangen. Ontwikkelaar Double Fine heeft tevens bevestigd dat de game volgend jaar uitkomt.

Psychonauts 2 moest eigenlijk dit jaar uitkomen, maar ontwikkelaar Double Fine heeft de release van de game helaas uit moeten stellen. Lang is het vrij stil geweest rondom het vervolg op de cult-klassieker, maar afgelopen nacht werd de eerste trailer van Psychonauts 2 onthuld. Tijdens The Game Awards van dit jaar konden fans zich niet enkel verheugen op deze trailer, maar ook op een bevestiging van de ontwikkelaar. Ontwikkelaar Double Fine heeft namelijk aangegeven dat de game gepland staat voor release ergens volgend jaar. Het is weliswaar geen exacte releasedatum, maar het is in ieder geval al iets om naar uit te kijken.

Psychonauts 2 verschijnt in 2019 op pc en verschillende consoles.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?