Trailer: Psychonauts 2 ontvangt eerste trailer

Geplaatst:
Aangepast: 7 december 2018 13:56

Psychonauts 2, het vervolg op de klassieker Psychonauts, heeft afgelopen nacht zijn eerste trailer mogen ontvangen. Ontwikkelaar Double Fine heeft tevens bevestigd dat de game volgend jaar uitkomt.

Psychonauts 2 moest eigenlijk dit jaar uitkomen, maar ontwikkelaar Double Fine heeft de release van de game helaas uit moeten stellen. Lang is het vrij stil geweest rondom het vervolg op de cult-klassieker, maar afgelopen nacht werd de eerste trailer van Psychonauts 2 onthuld. Tijdens The Game Awards van dit jaar konden fans zich niet enkel verheugen op deze trailer, maar ook op een bevestiging van de ontwikkelaar. Ontwikkelaar Double Fine heeft namelijk aangegeven dat de game gepland staat voor release ergens volgend jaar. Het is weliswaar geen exacte releasedatum, maar het is in ieder geval al iets om naar uit te kijken.

Psychonauts 2 verschijnt in 2019 op pc en verschillende consoles.

Bron: The Game Awards
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Psychonauts 2

Series

-

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

25 augustus 2021

Ontwikkelaar

Double Fine Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord