Nachtbrakers: 10/12 met State of Play, Indie World Showcase en Donkey Kong

Goedenacht, lieve lezer! Op deze mooie dinsdagnacht komt je favoriete redacteur je verblijden met een kersverse Nachtbraker. Op de dinsdag is het normaal gesproken de beurt aan onze Delano om de Nachtbraker te verzorgen, maar vanwege een technisch mankement neem ik het vandaag even van hem over. Hij heeft tenslotte ook mijn Nachtbraker van 05/12 overgenomen toen mijn pc het begeven had. Teamwork makes the dream work, right?

Nachtbrakers Claudia

  • Grand Theft Auto Online is een game waar maar geen einde aan lijkt te komen. Vandaag werd namelijk onthuld dat er een nieuw radiostation aan de game wordt toegevoegd. Dit eenentwintigste in-game radiostation heet iFruit Radio en wordt gehost door rapper Danny Brown. Vanaf 12 december kun je het radiostation beluisteren.
  • Tegenwoordig is het helemaal hot om Twitch te ditchen en als een kleine bitch over te stappen naar Mixer, YouTube of zelfs Facebook als streamer. Drie grote streamers, namelijk Benjamin 'DrLupo' Lupo, Saqib 'Lirik' Zahid en Timothy 'TimTheTatman' Betar, hebben nu aangekondigd een contract voor meerdere jaren bij Twitch te hebben getekend. De rebellen.
  • Over Twitch-streamers gesproken, er zijn blijkbaar een hele hoop mensen die geprobeerd hebben om te doen alsof ze Michael “Shroud” Grzesiek zijn op Twitch. Dit is natuurlijk onzin, want de kerel is met de noorderzon vertrokken naar Mixer. Ach, sommige mensen hebben nou eenmaal niets beters te doen.
  • Sony was niet de enige met een presentatie vandaag. Nintendo hield vandaag namelijk een Indie World Showcase. Zo is Dauntless vandaag aan de Switch-lineup toegevoegd en komt ook Oddworld: Stranger's Wrath naar de hybride console. Check hieronder de hele presentatie voor nog meer kekke indies.
  • Donkey Kong 64 is onlangs jarig geweest, dus daarom deel ik even een leuk feitje over die duchtige aap. Wist je dat de Coconut Shooter in Donkey Kong 64 tijdens de oorspronkelijke pitch van Rare aan Nintendo een echt realistisch geweer was? Miyamoto vond dit niet echt tof, dus bepaalde hij dat het geweer vervangen moest worden door de Coconut Shooter.
  • Vanaf vandaag kun je orders plaatsen voor de nieuwe Mac Pro-computer. Als je lekker veel centjes hebt en de meest uitgebreide configuratie pakt, dan ben je meer dan 63K kwijt. Maar, je hebt dan wel wieltjes onder je behuizing en 1.5TB aan RAM-geheugen. Nice.
  • Elk jaar zijn er van die momenten waarop games speciale gethematiseerde evenementen hebben. Kerst is altijd zo'n moment en vandaag heeft Blizzard onthuld dat het Winter Wonderland-evenement terugkeert naar Overwatch. Het evenement voegt nieuwe skins toe aan de game en een nieuwe game-modus waarin acht spelers allemaal Mei zijn en het tegen elkaar opnemen in een sneeuwballengevecht. Wat een nachtmerrie.

Nou, deze editie van de Nachtbraker zit er inmiddels weer op. Uiteraard sluit ik vandaag ook weer af met een lekker deuntje. Gezien het vandaag dinsdag is en geen donderdag, heb ik vandaag iets anders voor je dan Death Metal. Vandaag gaan we lekker terug naar 2004, de tijd waarin iedereen emo was en uiteraard naar Jimmy Eat World luisterde. Ah, waar is die tijd gebleven..

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?