Nachtbrakers: 05/12 met The Witcher-serie, Pokémon en Apex Legends

Dag lieve vrinden van de Nachtbrakers! Dat moet wel een verrassing voor je zijn, je favoriete Gameliner-redacteur die de nachtwacht houdt op donderdagavond. Nee, je hebt niet verkeerd op de kalender gekeken en nee, je bent niet aan het dromen. Claudia, de redactrice die normaal gesproken voor je klaarstaat op de donderdagnacht, kampt met een technisch mankement. Terwijl zij haar computer aan het reanimeren is verzorg ik deze nacht het laatste Nachtbraker-nieuws. Hopelijk zit je er weer lekker klaar voor, want we gaan van start! Deze avond op het programma: The Witcher-serie, Pokémon en Apex Legends.

Nachtbrakers Delano

 • Er staat iets te gebeuren in het Diamond Casino & Resort in Grend Theft Auto Online. Rockstar spreekt van "de meest complexe criminele operatie". Vanaf 12 december weten we wat dit precies zal inhouden.
 • Op nieuwswebsite Kotaku heeft ene redacteur genaamd Gita Jackson aandacht besteed aan het feit dat de Pokémon-rivals tegenwoordig vriendelijker zijn dan "vroeger". Tja, als ik Gerry uit Pokémon Red & Blue vergelijk met Hop uit Pokémon Sword & Shield, dan beaam ik dat ze een punt heeft. Geef maar Hop, hij is tenminste geen lul.
 • Kijk jij ook zo uit naar The Witcher op Netflix? Er zijn drie nieuwe posters verschenen van de hoofdpersonages: Geralt, Yennefer en Ciri. Normaal gesproken ben ik niet zo van de videogame adaptations, maar nu neemt de hype wel toe.

Witcher posters

 • In het weekend van 12 december heb je de mogelijkheid om Fallout 76 gratis te spelen. Mocht je de game nog niet gespeeld hebben, dan heb je nu de kans om de game zelf te ervaren. Zoals je wellicht al weet heeft Bethesda een bak vol stront over zich heen gekregen, nadat het deze game schaamteloos half afgemaakt de wereld in slingerde.
 • Weet je nog dat de grote baas van Xbox, aka Big Daddy Spencer, vertelde dat Control naar Xbox Game Pass zou komen? Nou.. Dat is dus niet het geval.
 • Onlangs deed zich een vervelende glitch voor in het online-systeem van Pokémon Sword & Shield. Spelers die de Master Ball-Tier hadden bereikt, waren tijdelijk verbannen uit het online gedeelte van de game. Mooi kut, sta je dan met je moederneukende sterke Pokémon buitenspel.

Pokmon Glitch

 • Ben jij een waaghals en speel je graag GTA Online? Dan heb ik goed nieuws voor je. Rockstar heeft deze week dubbele beloningen aangekondigd voor de 'Stunt Series' in GTA Online.
 • We schreven eerder over de lootboxes die verdwijnen uit Rocket League. Maar wat er voor in de plek komt is niet per se gunstiger voor de portemonnee. Ter vervanging van de lootboxes komt er een digitale winkel waar je gericht items kunt kopen, en er komt een plek waar je 'blueprints' kunt craften. In beide gevallen mag je alsnog met geld smijten. Alsof Klaas Dijkhoff van de VVD het roer heeft overgenomen bij Psyonix, tjongejonge.
 • Toevallig fan van de games Bayonetta en Vanquish? Ja? Oke tof voor je, ik niet. Anyways: de games komen naar Microsofts Xbox, waarnaar ze op 4K-resolutie te spelen zullen zijn, gepaard met zestig frames per seconde. Maar goed, eerst zien dan geloven. Er werd tenslotte ook gezegd dat Control ook naar Xbox Game Pass zou komen :'-)
 • League of Legends-ontwikkelaar Riot Games gaat de samenwerking aan met externe studio's. Die externe gamestudio's mogen games maken, gerelateerd aan het universum van League of Legends. Ik ben benieuwd of de externe studio's erin gaan slagen de nieuwe games minder salty te maken.
 • Heb je ooit al eens Imperator: Rome willen uitproberen? Grijs dan nu je kans, want de game is tot en met 8 december gratis uit te proberen op Steam. Na deze datum mag je weer de reguliere prijs van €27,- lappen. Je voortgang wordt uiteraard wel bewaard, dus je hoeft niet opnieuw te beginnen.
 • Respawn Entertainment heeft op een ludieke manier stilgestaan bij de lancering van Star Wars Jedi: Fallen Order. Het personage Pathfinder uit Apex Legends heeft een nieuwe gratis legendary skin gekregen, geïnspireerd op het uiterlijk van BP-1. Super cool, Respawn!

Tjakka, dat was de Nachtbraker alweer voor de donderdagavond. Hopelijk heb je, ondanks het ontbreken van Claudia, ervan genoten. Morgen breekt alweer de laatste werkdag aan, wat is de week toch weer snel gegaan. Heel veel succes met de laatste loodjes voor het weekend en uiteraard sta ik dinsdagnacht weer voor jou paraat in de nacht. Voordat we afscheid nemen van elkaar sluiten we met een knaller af. Tot volgende week!

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?