PlayStation's laatste State of Play aangekondigd

PlayStation haar laatste State of Play van het jaar is aangekondigd. Hieronder lees je wat we er van kunnen verwachten.

De livestream toont ons meer dan 20 minuten aan content. Deze content bestaat uit nieuws, game onthullingen en updates op bestaande series. Het zal niet al te veel verschillen van de State of Play streams die we het afgelopen jaar gezien hebben. Wat we deze keer precies kunnen verwachten is natuurlijk nog niet zeker, maar er zijn genoeg geruchten op dit moment. Zo hebben we een Resident Evil 3 remake leak en het gerucht dat er een Spiderman 2 in de maak is.

De laatste State of Play van dit jaar vindt plaats op 10 december.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?