Trailer: Resident Evil 3 krijgt remake

Geplaatst:
Aangepast: 11 december 2019 12:18

Survival Horror-game Resident Evil 3 gaat een remake krijgen. Dat werd vandaag bekendgemaakt tijdens de State of Play video van PlayStation op YouTube.

Er gingen al een tijdje geruchten rond dat Resident Evil 3 een remake ging krijgen volgend jaar. Ook is de cover art van de remake onlangs gelekt. Nu hebben Capcom en PlayStation de remake officieel bevestigd met een trailer. Ze namen de kijkers wel eerst in de maling, want ze deden voorkomen alsof er nieuwe informatie over Project Resistance bekend werd gemaakt. Alleen toonden ze in plaats daarvan de aankondiging voor de Resident Evil 3 remake. De meeste fans konden gelukkig om deze grap van PlayStation lachen. Je kan de volledige trailer hieronder bekijken.

De Resident Evil 3 remake komt 3 april volgend jaar uit op de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil 3 Remake

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

3 april 2020

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord