Halo Infinite toont eindbazen, turret en voertuig

Geplaatst:

Eindbazen, een nieuwe turret en de terugkeer van een geliefd voertuig. Dit lees je allemaal in de nieuwe blogpost van Halo Infinite die 343 Industries publiceerde.

De twee nieuwe eindbazen die zijn onthuld zijn de Brute-broeders Hyperius en Tovarus. Hyperius lijkt als wapen een enorme Gravity Hammer te hebben, maar zijn pantser is wellicht het interessants. De Banished gebruikt namelijk schrapmetaal als een resource, maar ze gebruiken het ook als trofeeën. We zien aan de linkerschouder van Hyperius de helm van Spartan Locke, de protagonist van Halo 5: Guardians. Wat er met hem gebeurd is, is nog niet bekend, maar het ziet er niet rooskleurig uit voor hem. De andere Brute Tovarus ziet er qua design anders uit. Zijn pantser is glad en strak. De Brute-broeders zijn onderdeel van de Hand of Atriox, samen met Jega 'Rdomnai en Escharum. De laatstgenoemde zagen we op het einde van de Halo Infinite E3 2020 gameplay-demo. Naast de nieuwe personages is er een nieuwe Banished-turret onthuld. Volgens 343 is dit een mortier, die de speler kan afbreken en meenemen voor extra damage. Het heeft de naam Scrap Cannon ontvangen, erg toepasselijk. Tot slot zien we een nieuw voertuig van de UNSC. De Razorback is het neefje van de Warthog en zorgt ervoor dat je een heleboel mariniers kan meenemen op je avonturen op de Halo-ring. Voor alle concept art en afbeeldingen, klik op de bronvermelding.

Halo Infinite verschijnt in de herfst voor de pc, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Halo Waypoint
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2021

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord