Gameplay: Halo Infinite campaign gameplay vrijgegeven

Geplaatst:
Aangepast: 24 juli 2020 14:30

Het was natuurlijk al bekend dat het er aan zat te komen, maar hier is dan de campaign gameplay van Halo Infinite. Deze gameplay werd vrijgegeven tijdens de Xbox Games Showcase.

Wie zien de piloot en de Master Chief. Ze crashen met de Pelican op de Halo-ring, die helemaal vol zit met de troepen van The Banished. We zien wat van de gunplay. Nieuwe wapens van zowel de UNSC en The Banished zijn aanwezig. Dit keer lijkt Halo Infinite meer richting het genre open world te gaan. We krijgen ook een nieuwe trailer dat ons het armor toont van de Master Chief. De twee trailers geven erg veel details vrij, dus kijk ze gerust lekker door.

Halo Infinite is beschikbaar tijdens de feestdagen voor de pc, Xbox One en Xbox Series X.

Bron: Xbox Games Showcase
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2021

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord