Halo Infinite verschijnt in de herfst van 2021

Geplaatst: 9 december 2020 11:53
Aangepast: 9 december 2020 11:53

Er is eindelijk weer wat nieuws rondom de nieuwe releasedatum van Halo Infinite. De game verschijnt namelijk in de herfst van 2021.

De release van Halo Infinite had eigenlijk al plaats moeten vinden samen met de release van de Xbox Series X. Helaas ging dit niet door, toen in augustus werd aangekondigd dat Halo Inifnite is uitgesteld. Ontwikkelaar 343 Industries koos hiervoor nadat er veel kritiek kwam op de eerste gameplaybeelden van Halo Infinite. Intussen heeft 343 Industries nog meer tegenslagen te verduren gekregen wat betreft de ontwikkeling van deze game. Zo kwam er veel kritiek op de armor coatings, maar had ook Project Director Chris Lee het team verlaten. Inmiddels komt 343 Industries ook met wat goed nieuws. Zo laat ze in een mededeling weten dat Halo Infinite in de herfst van 2021 verschijnt. Ook toont de ontwikkelaar nieuwe in-engine screenshots van de game.

onbekend

Halo Infinite verschijnt in de herfst van 2021 voor de pc, Xbox Series X/S en Xbox One. Een precieze releasedatum moet nog volgen.

Bron: 343 Industries
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2021

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord