Halo Infinite blogposts tonen nieuwe details

Geplaatst:

Halo Infinite heeft de afgelopen tijd wat nieuwe informatie losgelaten. The Silent Shadow, armor design en een partnership met Monster Energy werden allen benoemd.

Het interessantste nieuws voor de toegewijde Halo-fans was het bericht dat The Silent Shadow in de game aanwezig zijn. Deze factie werd onderdeel van The Banished toen Atriox ze overhaalden om over te stappen na een mislukte liquidatie-poging. The Silent Shadow zijn een groep aan Elites die gespecialiseerd zijn in het uitschakelen van belangrijke doelwitten, ook Spartans. De post laat ons ook meer weten over het armor design van de UNSC vechtmachines. De pantserset GEN3 Mark VII is hieronder te bewonderen. 343 Industries geeft aan dat het de nieuwe en oude artstyle wil combineren in het design van de nieuwe armorsets. Halo Infinite heeft ook een partnerschip opgestart met Monster Energy. Je kan bij aankopen van de blikjes fris codes ontvangen voor dubbel XP. Ook zijn er wat nieuwe wapenskins en logo's te verdienen.

 1

Halo Infinite is beschikbaar ergens in 2021 voor de pc, Xbox One en Xbox Series X.

Bron: 343 Industries
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2021

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord