eSports: Loting WK League of Legends bekendgemaakt

Geplaatst: 15 september 2020 18:50

Vandaag vond de loting voor het wereldkamioenschap League of Legends plaats. Alle teams die zich de afgelopen weken hebben geplaatst voor het wereldkampioenschap werden hierbij in verschillende groepen verdeeld.

Het wereldkampioenschap League of Legends begint met de play-ins. Hierin spelen de nummer een teams van de Wildcard Regio's en de laatste gekwalificeerde van onder andere Europa en Noord-Amerika. Team Liquid en het Europese team Mad Lions zijn dan ook te zien tijdens de play-ins en zitten in groep A. Als ze eerste worden in de groep gaan ze direct door naar de groepsfase. De loting voor de groepsfase volgde direct naar die van de play-ins. G2 Esport, de winnaar van de LEC, is terechtgekomen in groep A en gaat weinig moeite hebben om de groep te winnen. Rogue heeft niet zoveel geluk gehad, want zij zitten samen met JD gaming en Damwon Gaming in groep B. In groep C zit Fnatic samen met Team SoloMid en Gen.G. Vooral Gen.G is een sterke tegenstander, maar Team SoloMid vs Fnatic wordt een typische EU vs NA match, omdat beide groepen een grote fanbase hebben. Elke groep bestaat momenteel uit drie teams . omdat de vierde plek gereserveerd is voor de winnaars van de play-ins. Op de afbeelding hieronder zie je de vier groepen voor de groepsfase.

De play-ins van het wereldkampioenschap League of Legends begint op 25 september.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord