eSports: FNC en G2 gekwalificeerd voor het WK League of Legends

Geplaatst: 24 augustus 2020 19:15

Dit weekend vond de eerste ronde van de LEC play-offs plaats waarin de teams uit de top zes elkaar tegenkwamen. Zowel Fnatic als G2 Esport wisten hun tegenstanders te verslaan en zijn hierdoor gekwalificeerd voor het wereldkampioenschap League of Legends.

Het Europese team Rogue eindigde de reguliere Summer Split op plek één en wist zich daardoor als eerste team te kwalificeren voor het wereldkampioenschap. Fnatic dat een lastige Split achter de rug heeft, moest dit weekend spelen tegen Rogue en wist met 3-0 te winnen. G2 Esport speelde de dag ervoor en wist met gemak te winnen van MAD Lions, het derde geplaatste team. Door de winst van Fnatic en G2 Esport zijn beide teams verzekerd van een top drie plek, waardoor ze automatisch gekwalificeerd zijn voor het wereldkampioenschap League of Legends. Dit bekent dat drie van de vier plekken zijn vergeven. Volgende week strijden MAD Lions en Schalke 04 dan ook voor de laatste plek.

Volgende week gaan de play-offs verder op vrijdag, zaterdag en zondag via het LEC-kanaal op Twitch of YouTube. De finale is te bekijken op 6 september. Het wereldkampioenschap League of Legends begint op 25 september en wordt gehouden in China.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord