League of Legends
  • ONTWIKKELAAR Riot Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 29 oktober 2009
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE MOBA
  • GAMELINER SCORE -

eSports: De LCS Summer Split kampioen is Team SoloMid

Dit weekend vond niet alleen de finale van de LEC plaats, maar ook die van Noord-Amerika. TSM wist zich naar de finale te vechten en moest alleen FlyQuest nog verslaan voor de felbegeerde titel.

TSM is een van de bekendste Amerikaanse teams, maar had geen eenvoudige Summer Split. Het team eindigde op de vierde plek in de ranglijst, waardoor ze de eerste ronde van de play-offs moesten spelen. Deze ronde verloren ze met 3-0, maar daarna wisten ze van Dignitas,Golden Guardians en Cloud 9 te winnen. Team Liquid eindigde het seizoen op de eerste plek, maar wist in de halve finale niet te winnen van FlyQuest en verloren ook hun match tegen TSM. Hierdoor speelde FlyQuest en TSM tegen elkaar in de finale. In de finale wist TSM de eerste twee games te winnen, maar gingen game drie en vier naar FlyQuest. De vijfde game kwam uiteindelijk in de handen van Team SoloMid waardoor ze de trofee van de LCS in ontvangst konden nemen.

Team SoloMid heeft door het winnen van de Summer Split 2020 de zevende titel op zak. De afgelopen twee jaar wisten ze de titel niet te bemachtigen en moesten ze ook het wereldkampioenschap overslaan. Dit jaar gaan ze als de eerste seed van Noord-Amerika naar het wereldkampioenschap.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?