MudRunner

  • Ontwikkelaar Saber Interactive
  • Eerste releasedatum 30 oktober 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Downloadnieuws: MudRunner gratis via Epic Games Store

Epic Games heeft weer een nieuwe game beschikbaar gesteld om gratis te downloaden. Deze week wordt de offroad-simulatiegame MudRunner weggegeven.

De Epic Games Store geeft elke week gratis games weg, waarbij er vaak zelfs meerdere games en zo nu en dan AAA-games gratis worden aangeboden. Voor deze week heeft Epic Games aangekondigd dat MudRunner gratis te downloaden is. In deze offroad-simulatiegame ervaar je hoe het is om achter het stuur te zitten van terreinwagens en deze in extreme omstandigheden te besturen met alleen een plattegrond en kompas als hulpmiddelen. Mocht je nog overtuigd moeten worden om MudRunner te spelen, check dan vooral hier de Gameliner-review.

MudRunner is tot 3 december 16:59 gratis te verkrijgen via de Epic Games Store. De game is te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Epic Games

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?