Downloadnieuws: Gratis games in de Epic Games Store

In de Epic Games Store kun je niet alleen games kopen, maar ook gratis downloaden. Vandaag zijn er weer drie gratis games aangekondigd.

Via de Epic Games Store kun je al een langere tijd gratis games downloaden. Dit is niet alleen leuk voor de consumenten, maar ook Epic Games Store heeft er profijt van door terugkerende gebruikers. Via Twitter heeft Epic Games vandaag drie gratis games voor deze week aangekondigd. In The Escapists 2 kun je in je eentje of samen proberen te ontsnappen uit de gevangenis. Ontrafel je liever mysteries als astronaut? Dan kan dat ook met Lifeless Planet. Of ruim zombies uit je weg met Killing Floor 2. Overigens is Killing Floor 2 vanaf vandaag officieel te verkrijgen via de Epic Games Store.

De gratis games van deze week zijn vanaf vandaag tot 16 juli te downloaden via de Epic Games Store.

BRON Epic Games Store

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?