Downloadnieuws: Epic Games geeft Civilization VI gratis weg

Geplaatst: 21 mei 2020 21:05
Aangepast: 21 mei 2020 21:07

De tweede game in de reeks van mystery games in de Epic Games Store is uit. Deze keer geeft Epic Games Sid Meier's Civilization VI gratis weg.

De eerste gratis mystery game die Epic Games weggaf, is niemand in de gamewereld ontgaan: Grand Theft Auto V werd zomaar gratis weggegeven, ook al is de game nog een hartstikke goed verkocht product en kost het normaal zo'n drie tientjes. De Epic Games Store servers hadden daardoor storingen en lag er zelfs een tijdje uit voor sommigen. Ook de servers van Rockstar Games merken nog steeds de impact die deze actie veroorzaakt heeft. Nu is het de beurt aan een nieuwe grote pc-game om servers te overbelasten: Sid Meier's Civilization VI. Deze strategie-game brengt je door de geschiedenis heen, terwijl je natuurlijk probeert tegenstanders te verslaan. Civilization VI zal tot volgende week donderdag gratis te verkrijgen zijn via de Epic Games Store, daarna is het weer de beurt aan een volgende game. Geruchten doen de ronde dat dit zomaar Borderlands: The Handsome Collection zou kunnen zijn.

Elke donderdag om 17:00 uur wordt er een nieuwe gratis game beschikbaar gesteld, totdat de Epic Mega Sale voorbij is op 11 juni.

Bron: Epic Games Store
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sid Meier's Civilization VI

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

21 oktober 2016

Ontwikkelaar

Firaxis Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord