Cyberpunk 2077 is nu te bekijken op Twitch

Geplaatst:
Aangepast: 9 december 2020 15:03

Hoewel Cyberpunk 2077 pas morgen wordt gelanceerd in Nederland, hebben sommige internationale gamemedia al groenlicht gekregen van ontwikkelaar CD Projekt Red om de game op Twitch te streamen,

Wie benieuwd is naar wat de The Wichter-makers van van Cyberpunk 2077 hebben gebrouwen, kunnen nu meekijken met livestreams van de game. Op de website van de paarse streamingdienst is de game inmiddels namelijk aanwezig. Het was de laatste weken verdacht stil rondom de futuristische game, maar daar lijkt nu dus verandering in gekomen. Een aantal gamemedia, waaronder de Amerikaanse tak van IGN, gingen al eerder met de game aan de slag. En ook zij stuitte, net als een handjevol andere reviewers, op vervelende bugs. CD Projekt Red heeft inmiddels op deze ervaringen gereageerd en verzekerde dat de console-versie van Cyberpunk 2077 een 'andere' game wordt. De game is voor de komende uren nog niet speelbaar in ons land, maar spelers die de game aangeschaft hebben kunnen de game nu al inladen op hun systemen.

onbekend

Vanaf morgen is Cyberpunk 2077 te spelen! Mocht je het interessant vinden: Rudy schreef eerder deze week een opinion-artikel over de problematische release van de game.

Bron: Twitch

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord